Benvinguda-Objectius


Aquest bloc pretén ser una ajuda a les petites i mitjanes empreses que es veuen cada dia més apurades per la nova situació econòmica i els entrebancs en els que es troben molts empresaris alhora de continuar amb els seus negocis. 

No pretén, de cap de les maneres, alliçonar sobre maneres de treballar, ja que considero que cada empresa és un món. Cadascuna té la seva forma de gestionar-se i organitzar-se, però els temps i la tecnologia corren tan de pressa que moltes vegades es té la sensació que t'estàs quedant enrere, i que poc futur li veus a la teva empresa per superar totes les dificultats que el mercat li posa cada dia.

En aquest bloc tractarem diversos temes relacionats amb el màrqueting, desde el més tradicional fins a les noves plataformes de comunicació (xarxes socials) aplicades a la petita i mitjana empresa. Continguts com per exemple: com el·laborar un pla de màrquetingcom el·laborar i organitzar una base de dadesfer un e-mailing o crear un perfil de facebook. Això si, sempre intentant optimitzar el màxim els recursos que es ténen amb idees "low cost". 


Els continguts que es publicaràn, volen ser d'allò més pràctics i fàcils d'entendreper ajudar a una bona planificació i obtenir uns resultats satisfactoris.

Per això cal saber de qué va tot això i de la importància del màrqueting a les pimes la importància del màrqueting a les pimes. Per mostrar-ho gràficament us recomano aquest vídeo que explica molt gràficament la realitat, on companyies, marketeros i agències de publicitat estan vivint canvis dramàtics en la realitat del seu màrqueting i ho tenen cada vegada més difícil per connectar amb el consumidor. 

El gran repte en temps de productes intercanviables, el creixement vertiginós de les xarxes socials, consumidors mes madurs i escèptics amb les marques: Amb quin repte ens trobem? Trobar nous camins perquè la gent es torni a involucrar (engage) amb les marques, productes, publicitat.
Espero que us hagi agradat i sobretot...que us hagi fet pensar...i reaccionar! Endavant pimes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada